Happily Ever After...
Photobucket - Video and Image Hosting

My name: mai n zaimi
My Fotopage: http://maizatul.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Canon
EOS-D30
Canon
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Nor Iasyah Maamin
Latest entry:Akhirnya....
Mummy ingat Fotopages dh 'gone'... hari ni try godeh2... dapat pulak Mummy log in FP ni. Inilah permulaan alam siber bg Mummy berkenalan dgn Mommies gojes lain.... Masih kah kau ingat.. Ila-Syami & co., Mai-Syasya & co., Mooon-Isk & co, Kent-Nadiah & co., Ina-Zafri & co. Zully-dhias & co. Elin &co. dan ramai lagi... La ni... anak2 kite semua dah besar2 kan? hihi... :-> 8-) View this Fotopage entry
Daalia Abdul
Latest entry:Fancy Macarons Class
https://flipagram.com/f/JT18VqFFUI View this Fotopage entry
The Cake .. Another View
HoNey aBi
Latest entry:Cuti-cuti Cameron Highland @ 14th - 16th March 2011
View this Fotopage entry
nora haslin hasnan
Latest entry:aisyah's 1st trip to Melaka @ 26-27 dec 2010
aisyah's 1st trip to melaka.. kalo aiman dulu, 6bln baru kuar KL.. ni si aisyah blum 3bln dh merayap.. sah kaki jln pasni.. but aiman dulu easy to handle.. msuk jer kete, letak dlm car seat, kasi puting kopek, trus tido.. si aisyah ni, melalak2 dulu, baru nk tido.. dah tu biler jem ke, trafic light ke, asal kete benti dia jaga balik.. but alhamdulillah, dia xde la meragam sgt.. cuma aku jer la x dapek nk jln2 sb kesian nk ganggu time dia tido.. dok lepak hotel jer la.. aiman yg enjoy sakan merayap ngan pa... View this Fotopage entry
with mr. ginger bread..
Cyber Photogs
Latest entry:For your reference
untuk info pakej outdoor n wedding please YM / mail / call us directly . ----- call us , YM pun vley , mail pun vley -- YM Moon - Munirah301 - 013 3995 265 YM Zaimi - Zaimi_2k Please call Moon , Sutan or Zaimi for details ya . The Photog's :Moon n Sutan Zaimi Poek View this Fotopage entry
Radziah Ahmad
Latest entry:Latest pic of US
dah lama tak update tentang diri aku dlm fotopage...rupanya masih ada yg mengikuti diri ku dan family. Siap tanya nape tak update Fotopage....sorry ye...dah lama tak jenguk FP....asyik kusyuk ngan FB (Facebook). Member tu plak tak pakai FB...so aku taknak kecewakan kawan yg sentiasa mengikuti perkembangan ku so aku Update few pic. So kalau nak add aku kt FB cari aku guna "Azie Rad" @ email alexazie@hotmail.com sure jumpa aku nnt. Blog pun dah slow skang...heheehe. Sorry ye. Nanti aku update. Skang ni sibuk... View this Fotopage entry
Rosita Samsudin
Latest entry:Danish @ 4 yr
Pejam celik pejam celik Danish sudah 1460 hari menemani mama & papa Selamat Ulang Tahun Sayang.... semoga sentiasa diberkatiNya View this Fotopage entry
marcia zlyana
Latest entry:WOW!!
Lama sungguh aku tidak update disini.... Rindunyaaaaaaaaaa... Ada ke yang rindu?? :P :P :P Ok fine... Di sinilah aku belajar tentang fotografi... Tentang hidup... Tentang DSLR... Dari zaman muda melinjang sampai sekarang nid ah anak tiga dah uols..... Nak tengok aku skrg macam mana??? Ayuh layan gambar View this Fotopage entry
Day 60, 5.5kg 57cm
Takteh Photo Creative
FACEBOOK WITH US !! ADD : takteh@yahoo.com || FOR MORE SAMPLE AND NEW DESIGN || kami sedang mengemaskini/upgrade fotopages, ada beberapa sample xdapat disurvey di sini..jadi kami mengalu2kan anda yg berminat dgn design kami utk JOIN kami di facebook, di sana lebih uptodate & lebih byk sample2 terkini..welcome! View this Fotopage entry
Moon n Sutan with Isk n Suffiya
Latest entry:me n my kids
View this Fotopage entry
pretty peektures
Latest entry:+ bella @ cikimiki.com +
+ check out the cute lil' Bella at http://www.cikimiki.com(www.cikimiki.com) ;-) View this Fotopage entry
Alia Amelyn
Latest entry:Studio Raya Portraiture 2009
It’s that time of the year again! Salam Ramadhan to my fellow blog readers. It has been almost a week already. Tak terasa kan, begitu cepatnya masa berlalu. Memang dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan yang paling dinantikan. Bukan sahaja bulan yang penuh kemuliaan dan juga amal ibadat tapi juga bulan makan! Masa inilah yang cukup menduga kekuatan iman dan nafsu kita bila berbelanja untuk makanan. Biasanya kalau pergi PARAM tu mesti tak kurang dari RM10 untuk satu keluarga, terutamanya bila a... View this Fotopage entry
Nisrina Azureen
Latest entry:Nisrina Azureen - Terima Kasih Dari Ayah & Mama
Nisrina Azureen... telah 3 tahun adik hadir dalam hidup ayah dan mama. Telah 3 tahun adik membawa kebahagiaan yang tak berkesudahan buat kami, sehingga selalunya kami tak kering gusi melihat telatah adik. Telah 3 tahun mama pergi ke sekolah, tapi hatinya kekal di rumah memikirkan apa yang adik buat, atau apa yang adik makan, ataupun samada adik sihat walafiat. Telah 3 tahun juga ayah kerap pergi bekerja tanpa sepenuh hati, kerana tak sabar nak pulang cepat melihat senyum, tawa dan tangis adik tatkala kita b... View this Fotopage entry
Nadiatul Qistina And Muhammad Danish Mirza
Latest entry:Backdated Entry-JANUARY - JULY 2009
Lama giler mommy tak update fp..skang guna fb lagi senang, tapi tu pon mommy tak update sangat....InsyaAllah lepas ni mommy akan cuba update fp selalu & melawat kawan2 yang lain...hehhee...masa january ni mommy baru 6-7 bulan preggy.bawa budak2 jalan-jalan ke genting. FEBRUARY kami ikut papa outstation ke Johor & terus jalan-jalan di Singapore.Pergi melawat Taman burung , Singapore Flyer & Sentosa Island. View this Fotopage entry
Matt Marzuki
Latest entry:I shoot weddings still. Anyone wanna hire me?
I've been doing a lot of event and commercial shoots that I've laid off shooting weddings until recently. Well, I'm back shooting weddings and hopefully will pick up this year. Matt Marzuki Photography 012 382 8476 View this Fotopage entry
Ros Ezrina Ahmad Khairi
Latest entry:.:: 1 Syawal 1430H - 2009 ::.
http://imagefra.me/() http://imagefra.me/() http://imagefra.me/() http://imagefra.me/() http://imagefra.me/() View this Fotopage entry
mohd azmi mohd sadikin
Latest entry:Smart Naco - IgG Plus
http://snaco-online.blogspot.com() http://snaco-online.blogspot.com(Anda akan memperolehi maklumat lanjut bagaimana untuk memperolehi pendapatan berganda di dalam perniagaan MLM bersama Smart Naco melalui SMART Success kami. Anda juga akan mempelajari rahsia bagaimana kami membina rangkaian dan meningkatkan jualan produk IGG Plus (susu awal lembu atau susu kolostrum) dan Oyster Plus) View this Fotopage entry
Wada Musa
Latest entry:Happy 1st birthdhay Eilmi Zikriy Zuladhha
Tanyalah, adakah aku puas melihat Eilmi membesar secepat ni? Oh, dun get enuf time okeh...Cepatnya!!! Tahu-tahu, dia dah besar. Cukup ke kasih sayang aku pada dia? Jangan kasihankan dia kerana aku mengandung lagi sewaktu usianya mencecah 10 bulan. Bukan kerana aku tak sayangkan dia. Jangan kata aku tak sayangkan anak²ku. Sedikitpun aku tak pernah abaikan dia. Aku lihat pembesarannya, sehari demi sehari. Tahu apa yang buat aku lebih bangga? Eilmi dapat ku susukan sepenuhnya tanpa susu formula. Berap... View this Fotopage entry
sweet sixsixsix
Latest entry:...Father's Day SPECIAL SALE!
Remember that special guy whο lulled us tο sleep? The man whο shared his practical knοwledge οf fixing hοusehοld items whenever we destrοyed οne? That big and cuddly bear that wοuld dο anything and everything just tο see us happy and safe? Well, wοuldn't yοu knοw his special day is just right arοund the cοrner... It's nοt tοο early tο think οf ways οf shοwing yοur appreciatiοn fοr yοur father, and it dοesn't even have tο be that expensive. Save up to 20% off marked price on ... View this Fotopage entry
Proud Babah To (can write name here)
mommy iman
Latest entry:Ach Tung Bebeh...
Dear All, I realised that I have neglected this site for wayyyy to long. However, managing a blog at http://my-imans.blogspot.com and maintaining a facebook as well is a daunting task in its own. Therefore, I am officially abandoning this site but not closing it. You are most welcome to visit my blog or add me as a friend on facebook. Thanks for visiting :-) View this Fotopage entry
Nazarul Syima
Latest entry:KYRA 2nd Besday Bash
Date : 11 Apr 2010 (Sunday) Time : 5.00pm-7.00pm Venue : Restoran Sup MatSirat, Bandar Kinrara Theme Colour : Orange Al-hamdulillah, akhirnya 2nd besday kyra berjaya diadakan dan majlis berjalan dgn lancar dan meriah dgn kehadiran kwn2 FP, Blog dan family kedua belah pihak. Jemputan mmg terhad coz limited place, jemput family,HLM geng and closed friends only. Pada yg tak dpt dtg tu, kami paham mungkin keadaan tak mengizinkan dan ada hal lain.. It ok, nx year bole jumpa lagi.. :-> Terima kasih pad... View this Fotopage entry
pApA aNd mUmMy
View this Fotopage latest entry
Ibu AZs
Latest entry:lil update!!
kami disini juga http://inaibu2az.blogspot.com ;-) View this Fotopage entry
Sara Aaesha and Mummy
Latest entry:ChomelCraft Giveaway
meh la join.. utk info lebih lanjut sila jenguk http://chomelcraft.blogspot.com View this Fotopage entry
sweet sixsixsix
Latest entry:...the befday girl wish...
(yeahhhhhh... another late entry, so what?! late or never?!! hahaha... enjoy the pics!) my befday used to be second best to hari raya. thou it was not as elaborate, it was a day set aside special just for me. i can still remember when we celebrated http://sweetsixsixsix.fotopages.com/?entry=976949(my BIG three-oh befday) in genting highland 2 years back. it really was nothing spectacular but to me, it was the best befday i ever had. especially when mak surprised me with the http://sweet-sixsixsix.blogspo... View this Fotopage entry
lama dah punya cerita
Latest entry:South-West of England
View this Fotopage entry
Netherlands
Lenny Sauji
Latest entry:Aish.... 2 months old..
Yang Aish Zachary is now 2 months old... berat dah naik to 4.45kg.. alhamdulillah.. eventho paed aish kata aish a little bit underweight compared to his length... tapi takper... asalkan aish sihattt... Mummy, daddy, kak long doakan yg terbaik utk aish.... sayanggggg anak mummy!! View this Fotopage entry
sat lg kene cucuk la sayang mummy ni...
riniy farisz
Latest entry:::Our New Bundle Of Joy::
Introducing....Aisy Nadeem bin Mohamad Faris. Safely delivered on the 4th of February 2009 at 8.25 am, Pusat Perubatan Islam Az-zahrah, Bangi. Weight : 3.1 kg. Alhamdulillah, skang ni mami n baby sihat walafiat. Aisy ni dilahirkan secara c-sect sebab dia breech..dr 7 bln smpla da 37 weeks dlm perut mami dia xmo pusing2 kepala ke bawah. So end up, Dr soh c-sect jek. Pasrah jek la.. View this Fotopage entry
Zubye Rusli
Latest entry:Eyes of Grace new look
I present you the new look of http://eyesofgrace.blogspot.com(Eyes of Grace) blog. Kindly take a tour and have a pleasant journey! :-D :-D oh.. btw, mama ada buat CONTEST best jugak for all the viewers.. view the blog for detail, ya!! Don't miss your chance to win a FREE photoshoot with mama. :-) View this Fotopage entry
Mohd Zaimi Mohd Zin
Latest entry:Syasya @ Zoo Taiping
View this Fotopage entry
Effa Min
Latest entry:My New Home!
Hi peeps! Feel free to visit my new home on flickr at http://www.flickr.com/photos/effamin View this Fotopage entry
dah habis. jom gi makan ikan bakar!
azimpuch wedding moments
Latest entry:www.azimpuch.com.my
www.azimpuch.com.my View this Fotopage entry
norashikin kamal
Latest entry:GC Giveaway!!!
Dah lama saya tak update fotopages ni.. Lama sgt2 smpi Arlia nak masuk setahun dah... Sama lah mcm Girl Charms saya pun lama tak update dah!!! So sapa2 yg berminat nak pakai baju saya jahit leh visit http://girl-charms.blogspot.com(Girl-Charms) and join k!!! Apa giveaway dia??? A pair of trousers and blouse..patch work..menarik kan???heheh CEPAT!! CEPAT!! View this Fotopage entry
Maslina Mohd Imran
Latest entry:I'm 3 now...!!!
Happy Birthday my dearie Maya Alysha... You're 3 now... Cepatnyer masa berlalu... Alysha pon dah genap 3 tahun... This year mummy just buy cake & present for the dearie. Tak sempat nak plan to celebrate will all my fp collegues. Mummy toooo busy with my work and prepare to move to new house. Insya Allah another 2 weeks, mummy akan masuk ke rumah baru... All of us soooo excited. Tak sabar sebenarnyer nak move in. First is because my new house dekat sangat ngan my office. It just take 10 minutes. Less than 5... View this Fotopage entry
iswatie family
Latest entry:Mari belajar swimming bersama Ichlas
http://smg.photobucket.com/albums/v670/iswatie/?action=view¤t=PIC436.flv() View this Fotopage entry
Sofu Hashim
Latest entry:Bertukar Angin
Salam.. Wat masa skrg...sya x akan update FP ni....sebab dh ada FB & blog.. Jadi kpd yg sudi baca story sya leh ke http://ummi2m2s.blogspot.com(Blog) kt FB search nama penuh sya laa..huhuhu...Sofuriah Mohamad Hashim.. :-D View this Fotopage entry
Nana posingg
fadilla ibrahim
Latest entry:My Rabbit wannabe!!!!
View this Fotopage entry
nury yusop
Latest entry:macam2 balqis...
Macam2 la perangai si balqis ni....ni gambr mommy snap masa dia sbuk duk bongkar sana bangkar sini dlm bilik.Conclusionnyer balqis makin lasak & mengada2...entahla if adik dia dah kluar nanti camne pulakla perangai dia.Yang mommy risau takut dia takleh nak terima keadaan jer.Now mommy dah 33weeks next week check-up dah 34weeks lg sbulan lebey jer....berdebar2 jugak hati ni hehehe :-> so far mommy alhamdulilah sihat cuma selalu rasa sakit kat ari-ari....baby pulak still swimming dlm tummy mommy.Have to w... View this Fotopage entry
Ezzac DeTenet
Latest entry:AIDILFITRI 2008 (01 OCTOBER 2008)
Lama nyer tak update FP nih... bukan nyer bizi pon...cuma internet kat opis tak leh nak access...tuh yg bersawang FP nih... arini pon aku curi2 'access' internet kat opis...demi meng'update'kan FP aku nih... So, kat sini aku nak ucapkan SALAM AIDILFITRI untuk semua dari kami sekeluarga...semoga Syawal kali nih lebih bermakna dalam hidup korang... kalau ada salah & silap harap maafkan sepanjang pembabitan kami dengan dunia FP nih... Maaf lah semua..aku tak dapat nak jenguk FP korang s... View this Fotopage entry
azdra azdra
Latest entry:*´`·.¸¸.·´`eDIsi tinGGaL lAKi DaN anAk La laGI!´`·.¸¸.·´`*
Place: De Rhu Beach Resort Kuantan Date: 19th - 22nd August 2008 AKULAH MANUSIA PERASAN BAGUS TUH DAN PERASAN KIUT!!!! HAHAHAHHAHA AKU PEDULIK PER!!!!! KILL 'EM ALLL!!!! HAHAHAHHAHAH LOL will tell the story later2 k...manyak bz..so enjoy the pic from kamera dubai ku... hehehhe ;-) View this Fotopage entry
ezlenn shafena
Latest entry:Jom Tengok!!!
finncollection dh de blog... utk melawatinyaaa..click je link ni http://finncollection.blogspot.com bila dh tengok nanti,jgn lupa tinggalkan komen m'bina ye... :-D :-D :-D View this Fotopage entry
Daniel and Dania
Latest entry:Daniel's Big 3
Pictures by http://izaown.fotopages.com/?entry=1671940&back=http://izaown.fotopages.com/?page=0#CommentsTop(MyShots )Photography. Thanks to our guests that made it to Daniel's Big 3. Here's the picture http://daniel3bday.myshots.com.my/( gallery) uploaded by Mdm Photographer. View this Fotopage entry
aNNa CM
Latest entry:~master environment 2008~
kawan-kawan weh, actually i dah attach all the photos @ our group. i didnt know that u guys tak dapat the attachment until la kak puteri told me. so if u guys nak tengok, here's the photo for that day and i didnt make superb editing as aku tatau la weh. so sharif @ saiful, kalo korang berdua rajin, edit la erk View this Fotopage entry
intan zarizi
Latest entry:SALAM AIDILFITRI 2008
SALAM KAWAN2...EIN & FAMILY MENGUCAPKAN SELAMAT HARI RAYA...MAAF ZAHIR DAN BATIN. TAHUN NI WE ALL RAYA KAT KL, ON MY FAMILY SIDE. AND THIS IS THE FIRST TIME ZAHRA BERAYA DI KL. SO, MEMANG SERONOK LA ALL THE UNCLES AND AUNTIE DIA KAT SINI DAPAT RAYA NAGN AWEK KECIK NIH. THIS YEAR ALSO MARKS OUR FIRST YEAR BERAYA AT OUR OWN HOUSE. RUMAH YANG BARU DUDUK KAT SHAH ALAM.SO, MEMANG EXCITED JUGAK.TAKDE BENDE BARU FOR RAYA PUN, SEBAB BARANG UMAH MEMANG DAH 100% BARANG BARU.SO, TAKYAH LA BELI APA2. YANG BESTNYE,,... View this Fotopage entry
Ann Azies
Latest entry:Danisha, terkejut beyuk..
hari tuh.. Danisha kena chikenpox.. tapi banyak nyer kat muka la pulak.. dah tak come dah.. hahah cam la come sangat muka dia tuh... :P yg nak kelakar nyer kann... hehehhe cop.. senyum dulu.. :D :D :D dia agak nyer tak perasan la muka dia ada bintik-bintik cam tu.. memang buruk pun.. hahaha cam jerawat batu je.. lol pas tu.. dia main la lompat-lompat atas katil.. terjun kebawah.. katil tak tinggi.. nih ikut abang dia la nih.. si Danish tuh.. peh tu ada cermin panjang.. ala yg lekat kat almari teru... View this Fotopage entry
ayu hairi
Latest entry:gambo2 yg dah berkarat dlm simpanan
insyaallah slow2 la update gambo ni.. mmg bz sungguh sejak2 tukar dept niee... View this Fotopage entry
Mia Sara
Latest entry:Jalan-jalan Genting Highlands
View this Fotopage entry
Fizzie Johari
Latest entry:~ Papa's little sweetheart ~
Pics taken somewhere around April 2008...brapa lama mommy peram...hmmm View this Fotopage entry
mAmA and ABaH Jannah
Latest entry:SELAMAT TINGGAL DUNIA FOTOPAGES..
Salam kepada semua pembaca... Dikesempatan ini Iena memohon kemaafan kerana terpaksa meninggalkan dunia fotopages ini.Walaubagaimanapun jasa baik fotopages ini sangatlah dihargai.Dari sinilah iena mengenali kawan2, bertukar2 cerita, pendapat, berkongsi suka dan duka...Iena akan terus menjenguk fotopages2 kawan2 sekelian... namun begitu, iena tidak bermaksud untuk terus senyap tanpa sebarang berita ..oleh itu sesiapa sajer yg sudi, bolehlah menjenguk rumah baru iena di ::: http://zary77.blogspot.com S... View this Fotopage entry
Mimie Ishak
Latest entry:A wave Goodbye.......
It has been 5 years with Ranhill, and a lot had been gained throughout my years here on which I will remember. Now, it is my time to say Goodbye.....All beginnings will come to an end. View this Fotopage entry
Ini Prabha
WLZ and Co
Latest entry:Nickelodeon's Party!
We went to Nick's Party at Cyber last Saturday (without Umar.. :-S tak berani nak bring him along, takut demam pulak).. it was fun but sadly, we missed Dora's appearance, face painting & some other games since we only came around 4pm.. Lana played some games & won some prizes (stickers jer :-D ), danced along with Sponge Bob & Starfish & even took a group photo with them!.. however, cuaca on that day cam mendung & dah nak ujan sgt, so they had to end the party around 5.30 instead of 6pm..Lana was not happ... View this Fotopage entry
sweet sixsixsix
Latest entry:Ezra & Fenriz Sana Sini Situ
Dah lama tak upload pics Armand Ezra kat sini. Banyak sangat Fotopages nak Handle, so Tak terHapdet plak yang satu nih... Tapi ada ke yang Visit sini ek?!!! Kalau tengok Jumlah yang Komen sangat Sket rasa mcm Takde Mood jer nak Hapdet. Tapi sebab Sayang gambar ni Terperuk jer, letak gak la kat sini... Huhuhu... Armand Ezra slalu gak Datang visit Fenriz kat umah. Kalau dorang berdua ni berJumpa, Abis lah Tunggang Terbalik umah dibuatnyer... Fenriz sampai sekarang SANGAT JELES dengan Adik Armand. M... View this Fotopage entry
lepak dlm khemah plak ek...
nadya shahabuddin
Latest entry:TM-WMC MuayThai fight night 01
as posted in my blog : Salaam, finally.. here comes the photo from the 1st night of the TM-WMC Muay Thai Championship- Kedah Royal Cup. im not very good in explaining in words when its come to muay thai..still learning the term and yet to master the rules n regulation. so here's the photo of the fighters, working team, supporter, viewer..before during and after the fight. View this Fotopage entry
nazarita abdullah sani
Latest entry:I am soooo sorry....
Hi people.. I sekarang dah tak pakai lagi nama RITA tu... Setakat ITA aje skrang... Simple and rasa nama ITA lagi ong kot... Hehehe.. To all.. TQ for you guys punya support.. Like most people say la kan? Life must go on... Ita skrang tersangat la busy.. (Buat-buat busy aje sebenarnya...) Memang ada banyak gambar yang tak di hepdet kan... Tapi sebenarnya gambar tu suma ada kat my FACEBOOK... Semenjak kat FACEBOOK tuh... Macam berpaling tadah la plak kat FOTOPAGES ni... Lupa daratan la k... View this Fotopage entry
mommy hafiy
Latest entry:To TOK with LOVE
Senjata nuklear bom atom adalah senjata yang mendapat tenaga dari reaksi nuklear dan mempunyai kuasa pemusnah yang besar - sebiji bom nuklear mampu memusnahkan sebuah bandar. Dalam bidang kimia dan fizik, atom (Bahasa Yunani άτομος atau átomos bermaksud "tak terbahagi") adalah zarah terkecil yang boleh didapati dalam unsur kimia tanpa mengubah sifat-sifat kimianya. Pengeboman atom Hiroshima dan Nagasaki merupakan serangan nuklear yang dikenakan terhadap Empayar Jepun oleh Amerika Syarikat di bawah... View this Fotopage entry
lyns collections
Latest entry:Selamat Datang
For More Products..Sila Ke Official Website Kami Di Http://MySecretWardrobe.Com View this Fotopage entry
Susen Ultra Thick
marsila sulaiman
Latest entry:Summary of my 2 weekends
me and hubby brought syahmi to Tasik Cyberjaya as we both would like to go for morning walk...while Syahmi enjoy his playing time at the big playground there... Then in the afternoon, we brought him to Disney on Ice. Hubby got a cheap ticket for Rink seat... alhamdulillah... tak byk gambar yg dapat di ambil since hubby forgot to charge his flash...huhhuhu...we met Raz & co, Elly & Co and Awin & Co....heheh mcm dtg in a group pulak... sbb duduk kat satu tempat... Syahmi nak pergi school.... View this Fotopage entry
sweet sixsixsix
Latest entry:Super Darren Haikal's Party! (Episode II)
(Phew!!! Akhirnya sampai pon kita kat Episode II iaitu Episode yg Penghabisan... Yessszaaa, Berpeluh gak lerrr nak pilih pics yg Best-Best sbb semua pon Best-Best Belaka! Mmg Berbaloi Sgt Hire http://eyesofgrace.blogspot.com(SuperZubye!) She did a Job Very Well Done! Respek Giler tengok Zubye begitu Committed dgn keje dia... Fokus, Tepat, Tajam dan Tangkas mcm Superman! Hehehe... Tengok sajalah Resultnyer!!! Damn S.U.P.E.R.B!!! WELL DONE ZUBYE!!! Keep Up the Good Work k Dearie! Enjoys the rest of the pics!!... View this Fotopage entry
Sempat Gossip Cik Kiah? Hehehe
annor asyiek
Latest entry:Puffing Billy...
Huhhuu...dah bersawang fp ni..mommy baru nak upload entry baru...entry pun sebenarnye dah lapok...dah basi...hihihih... :-D takpelah kan...asalkan dapat jadi pengubat rindu family di mesia... ;-) kali ni trip kami ke Puffing Billy..steam train tertua kat sini...mmg rase macam zaman P.Ramlee dulu2... :-> seronok naik train terbukak ni..nampak keindahan ciptaan Tuhan tu terang2 depan mata...tak diselindungi dek dinding keretapi macam yg selalu kite naik kan...trip ni kami pergi 4 family dgn k.fadilah & co, ma... View this Fotopage entry
Hasanul Israf Mohamad Ibrahim
Latest entry:Birthday Atok and Majlis Perkahwinan Redzuan
View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
Nazirah Hussin
Latest entry:Imels's bash had been cancelled !
Di sini gee ingin maklumkan bash imels which is suppose on 10 mei had been cancelled n postponed to another day due to Atuk imels tak berapa sihat sejak dua hari yang lepas... :blackeye: so kami anak beranak ingin memohon ampun dan maaf pada mommies semua sebab bg short time notice.. :-( .yerla kan mana tau kot2 mayb sebelom ni mommies semua dah ada plan .. $-) pastu bila gee invite ke bash imels terpaksa batalkan ur plan kan semata2 nak join bash imels ni kan .. $-) soory sangat2.. apapun gee amat te... View this Fotopage entry
Jojet Jojet
Latest entry:Happy Birthday Sulaiman!
View this Fotopage entry
nazira aziz
Latest entry:WARNING
View this Fotopage entry
juliana asharuddin
Latest entry:Happy 4th Birthday Aina Karmila...sedapnya nama dier!
Walaupon birthday gurl domam..sungguh sungguh dia meniup cake! gegambarans lain as usual @ my flickr! My choice of best shots..ikhlas from my camera semut! LOL Presenting... ustazah alaf baru! hana..jgn mareeeeeeeeeeeeee! LOL LOL Model yg penuh dengan 'air' bukan ayor okeh!..Adam kata nih 'kakida kakak sombong'...haiyoo..mana tak anak cak nih sentapzzzzzzzzzz! Ca...nanti suruh mama hang buat party birthday 'rock' theme okeh..tgk lah Mira..anak hang rock rabak ni hah! ... View this Fotopage entry
Norshida Dahalan
View this Fotopage latest entry
aisyiman khairulazman
Latest entry:Trip to Melaka............ A Famosa
View this Fotopage entry
i love this shot...
ayniesa Noordin
Latest entry:~happy birthday dear~
announcing someone's borthday on 4th January 2008 CHEERS!! ~happy birthday sayang~ ~happy birthday abah~ ~happy birthday ~ from everyone ya.. Thanks to Kak Ita, Tok Mama, Aunt Wanie for wishing..and not sure who else that remembers..that counts a treasure.. ~ just flipping an album of danish's 2nd birthday outing~ too many outings for his birthday's celebration because he is so special ya.. birthday greetings from mama and danish..we'll celebrate tonight!! View this Fotopage entry
i love my aunt
marsila sulaiman
Latest entry:Happy New Year!!!
Wah lama nya rasa tak mengupdate fp ni...bukannya sbb takde more creation (Means my kek la) utk diletakkan di sini tapi sbb sangat le kemalasan utk mengupload photos di sini.. as i am doing this baking part timely basis, ila tak dapat le nak amik order yang terlalu byk..however, sesapa berminat dan tau pricing, please email me at marsila@tmnet.com.my or ym me at marsilas@yahoo.com... to all my existing and repeat customer, thanks so much for your endless support (u know who u are)... basically for th... View this Fotopage entry
Fuad Hambali
Latest entry:Uncle Khalid Daughter's wedding...
last week.. eh ye ke.. eh bukan, last 2 weeks, uncle khalid buat la majlis walimatul urus untuk anak dia Suriati. Uncle khalid ni, my wife's punya family la. dia la yang tolong kitorang dapatkan member's punya previllege utk kitorang punya garden wedding dolu2~!!.. :-> Hari tu panas terik, tapi best aa, langit biru.. cun utk amik gamba outdoor.. tapi kesian pengantin, macam pakai baju ketuhar gelombang ultra lembayung la sket. Kesian plak kat uncle ni, dia tak hire memane photog pun tuk amik gamba k... View this Fotopage entry
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
syed shirazi
Latest entry:Xtreme...
insyirah n kak mimin @ mahkota parade View this Fotopage entry
Rozita Hanis Jamalludin
Latest entry:Boikot Fotopages
View this Fotopage entry
Fatin Mardhiah Mahmad Jaffray
Latest entry:RAye....2007
View this Fotopage entry
Awangku Ezlyman Awangku Kasumajaya
Latest entry:Aidilfitri @ myKampung
Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin... Daripada Awangku Ezlyman, Siti Roziana, Awangku Khalish Iman View this Fotopage entry
zulkhas eyeview
Latest entry:update on zulkhas sekalije
again it's been so so long not updating my sekalije fotopages. I'm in the process of building my online portfolio. Finally it's alive. for more info on my photography especially wedding portfolio visit http://blog.zulkhas.com View this Fotopage entry
Efandy & Ili Diyana 09/09/07
Jojet Jojet
Latest entry:Kompang2 for Azli & Yati - BP, Johor
kompang dipalu.. pengantin baruu... HiHi, JojetJojet 0.1.3 - 3.4.2.0.7.1.7 jojet177@gmail.com View this Fotopage entry
A wedding with lots of happy faces :)
sity nurul asyadha taijuddin
Latest entry:Yummy Cup Cakes!!!
Dear All, Thank you for the overwhelming orders for the past 1 year :) Unfortunately Yummy Cupcakes has to stop operation till further notice due to unforeseen circumstances. Very sorry to those who plan to make orders through Yummy Cupcakes... Thank you Regards, Sity :) View this Fotopage entry
willy wonka
Latest entry:I HAVE MOVED!!
Finally.... I have moved to a new blog....with same great taste and price... PLEASE VISIT http://ovenheaven.blogspot.com :-D JOM!! View this Fotopage entry
carrelost nierz
Latest entry:day two kat sabah...
day two lak... kitorang takde gi jejalan jauh lagik, still kat kk & kawasan yg sekitar nyer. so whole day kitorang just jalan kaki pusing bandar kk then back to hotel (bandar kk kecik jer). hehehehe... maklum ler, datang kk takde tourist guide. main blasah jer.. hehehehe... harap info yg dah recce & members recommendation jer. tapi best ler camtu, adventure skit. hehehehehe..... View this Fotopage entry
ika kamal
Latest entry:Personal Improvement Program @ Nur Lembah Pangsun, Hulu Langat
Programme : Personal Improvement Program Venue : Nur Lembah Pangsun Eco-Resort, Hulu Langat Date : 11 - 13 September 2006 Participant : 12 pax (Noordin Ahmad; Azmi Arshad; Nur Anikah Kamaruz-zaman; Mohammad Ahmad; Mohd Fakruzzaki Hanafi; Mohd Fadly Ismail; Mustapha Al-Bakri Mohd Ariff; Rema Thiagarajan; Asyie Ien Mohd Ali; Shahirul Azizan Abu Bakar; Omar Dani Husain; Samsudin Arifin) Penghulu : En. Azmi Arshad Facilitator: ARC Consultant (En. Azhar Darby & En. Shamsul Abdullah) Photographer : Be... View this Fotopage entry
take over by Fadly
aaa aaa
Latest entry:Farhans Graduation Day
View this Fotopage entry
hazira hamzah
Latest entry:Dari Jauh Kami Pohon Maaf..
This is our fourth raya di 'perantauan' ( probably the seventh for me :-D )...and this is our first raya without Tok Wan Afia around. Definately Tok Wan is having wonderful time with families back home. It is unbeliavable, but true :-D I finally manage to reason my mind in cooking nasi dagang for the first day of Eid. Definately because we missed Tok Wan Afia so much, and we are craving badly on her nasi dagang, and to wait for another year (probably) for Tok Wan to come, its totally u... View this Fotopage entry
Whosshhhhhhhh
ayue jabar
View this Fotopage latest entry
LinDa MakHataR
Latest entry:Afz's Reception
Held on 5th June, Putrajaya View this Fotopage entry
Faiz Naquiddin
View this Fotopage latest entry
Muhammad Raiyan Akid
View this Fotopage latest entry
ayu chi
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016