Happily Ever After...
Photobucket - Video and Image Hosting
By: mai n zaimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 20-Dec-2007 20:30 Email | Share | | Bookmark
Hari Raya Aidiladha yang lepas...late entry

 
 
 
View all 62 photos...
Raya Aidiladha di Perak, blk Ipoh & Kuala Kangsar, Syasya bukan main manja ngan Atok n Opah and with his uncles...nampak dia suker betoi, blk KK tu kami pi swimming pool kat Chandan, best, cantik pon cantik, celebrate b'day Ammar & Ain, nak pi sungai/waterfall x sesuai coz musim hujan..takut plak....x byk citer entry kali ni, bz sikit...so guys....enjoy the pics..

HAPPY NEW YEAR DEAR FRIENDS!!! MAY THIS YEAR BRINGS US MORE HAPPINESS TO CHERISH!!!







Wednesday, 19-Dec-2007 05:27 Email | Share | | Bookmark
Small Reunion-Lepaking-Swimming

 
 
 
View all 59 photos...
Minggu sblm Raya Aidiladha tu pi umah Shima, xhsemate kat Sri Kembangan dulu, now she had moved to Desa Petaling. Ma pon ada sama aritu, thanks for waiting...teringat time dok umah sewa dulu. Kelakar giler yg paling x tahan tuh, ikan yg ku bela dulu membesar bagai johan dan masih idop lgk...kira dah 3 ke 4 thn lepas...Shima ckp memula 2 ekor sbb Shima & Ma dok serumah...pastu bila Ma moved out, ikan sekor tu pon mati...tinggal lah seekor, dia kira ikut org yg ada dlm umah tu...balang semua Mai punyer:-D kes bila dah pindah malas nak ngangkut..byk giler brg, dah lah umah tingkat atas sekali xde lif..thanks Shima for taking care of the fish...lg satu Shima masak laksa special..n tak tahan nyer tuh, Syasya nak gak mandi kat swimming pool kat situ, mmg Shima dah suh bwk swimsuit tp maleh plak..lgpon x sangka minah ni kronik nak mandi...kelakar siap pegang tgn dia dr atas pool sbb takut Mama basah, Syasya plak pakai panties jek..huhuu...

Pas tu, mlm tu plak janji jupe Min,Chidot, Filla & Annie....lama giler tak lepak sesama, tp Mimi & Ayue x dpt join...Nurul n Monet pon bz...so kami ber4 jeklah..lepak kat Starbucks Ikano...Chidot rileks jek dtg bwk twins tu sbb JJ pi course....nasib dia bwk anak sedara dia..kalo x jenuh gak, luckily one of the twin tido sepanjang masa....Damia pon sedap jek titun...kami plak Mak-Mak begosip tak hingat...gelak ala2 starbucks tu kitorg yg punyer.... Kasih & Syasya mlm tu kamcing plak..siap hug2 n pegang2 tgn..so sweet...cam kakak n adik jek






Tuesday, 18-Dec-2007 03:55 Email | Share | | Bookmark
Happy 2nd Birthday EFFY!!!

 
 
 
View all 67 photos...
Sorry Yana for the late entry, Yana + Azmi & Co ni jiran kami a.k.a hubby's officemate...dok dpn umah jek...sonok bila Yana panggil dtg utk memeriahkan b'day Effy/Alfian... lepak sampai penat..mkn2 n tapau lagik...

Thanks Yana jemput kami, jgn serik tau ajak kami lgk


]




Monday, 17-Dec-2007 06:01 Email | Share | | Bookmark
Its all about Syasya..Syasya..Syasya....

Cak!
'My Very First Encyclopedia with Winnie the Pooh & Friends
rabbit!
View all 45 photos...
Heiya..dah lama x update...byk masa sejak takde kelas nih, tp 'M'...lg satu my lil girl love to sit on my lap during Mama dia berFP..asyik nak tgk gambo Layang-layang jek...asyik buka Moon nyer FP lah tgk layang2, pastu Syasya tekan2 keyboard sampailah PC tershutdown..huhuu....

To all friends esp Mommies yg doakan saya, thanks, finally I've completed my studies...thesis yg last minute buat pon accepted and the marks okey taklah score but not bad thanks to lovely hubby yg tolong, w/out him mmg tak berjayalah siapkan thesis tu...

Skrg nih Mama blk keje pas rehat2 smpt main2 ngan Syasya, tidokan dia...recently Mama bought Syasya her 1st Encyclopedia-Animals..cute sgt, dari dulu dah aim masa jualan kat lobby tmpt Mama work, tp risau sbb the price is quite exp-lgpon satu takut dia koyakkan, tgh2 excited kan tgk gambo animals tu..tp Alhamdulillah stkt ni buku tu dlm keadaan baik...I'm glad I bought it for her....she love to watch the 'whale' pic...sbb dia teringat aritu tgk Free Willy dia akan jerit "Yes!", scene dr citer tu yg Willy berjaya melompat tembok tinggi nak ke laut tu....tp dia panggil whale ni Fish or Ikang..huhuu....pastu Syasya suka tgk pic Rabbit-dia panggil "Bibit"..huhuu dah nak dkt ngna panggilan Bibik...ehehe...pastu biasalah Cat/kcing, Dog/Anjing tapi buku ni bagus, 'My Very First Encyclopedia with Winnie the Pooh & Friends...' the pictures looks real and cantik...I also bought exercise book on ABC with Hop Pen...Syasya suka tgk cd tuh....tp kena tunggu Mama blk lah..sbb vcd player kat umah rosak:-Sdr aritu nak beli dvd player x beli2 lgk...

On weekends skrg ni Mama & Papa bwk Syasya pi jln2 pi playground-sambil Mama jogging-selalu with Mummy Syahmi & Co, kdg2 Mama bwk pi jln2 kat shopping complex sambil Mama lepak ngan kawan2...heaven nya Mama rasa...Now I have lots of time for Syasya dearie, I can't get enough of her..sonok melayan dia..mcm2 kerenah...suka ajuk ckp org...semualah dia ajuk, dia kalo nampai kapal terbang ckp "airplin", walopun mlm dia sure nampak blink2 cahaya tuh, walopun siang, sure dia tunjuk2, memula kitaorg ingat dia ckp jek, bila tgk betul2 mmg ada aeroplane...pastu kalo Mama/Papa solat sure kena bentang sejadah lg satu utk dia coz dia akan tertonggeng2 sama sebut "Allahkbar.." suka swim...aritu p PD lah dia suker giler mandi pool...pastu baru2 ni umah Mummy Syahmi bwk dia..mmg suka coz dia dah pandai float sikit, Mama pegang blkg bdn dia pastu telinga dia separuh masuk dlm air...suka lah dia , selain dr tu mmg suka main bubble lah..tiup sendiri dah pandai..main ball pon suker n dia dah pandai sebut "layang-layang..." tgh mlm2 pon mintak nak tgk layang2 jenoh lah.. maner ada angin Syasya oi....


Cak! suka pose senget kepala skrg nih...

Ni Ikan..../fish..."Yes!"..pastu wat bunyi Willy nangis carik mak dia...

Beli basikal yg Syasya dah lama idamkan, ni dia pilih sendiri..

Mama turun slide sama2, muat ke tu Mama oi?

dah besor dah anak Mama nih

Syahmi with Daddy...Mama Syasya n Mummy pi jog...


Tuesday, 11-Dec-2007 22:00 Email | Share | | Bookmark
Welcome Dean Ghazi!

Mimi & me
comelnyer Dean...
Zahraa dah jdk big Sista...
View all 28 photos...
Announcing the arrival of Mimi & Kamarul's baby boy....DEAN GHAZI

Mimi & Kamarul, congratulations on the birth of your dearie one...the joy he will bring has only begun...best skrg dah dpt sepasang...dulu masa Dhia Zahraa, Mimi kena c-sect, kali ni normal, masa Mimi besalin dia teringat apa yg mai citer masa besalin dulu, sakit tak terhingga huhuuu, takpe Mimi, ianya berbaloi....smpt jumpa Filla, Chidot, Meen & Annie,aaah the good old days...

To Mimi, don't worry too much, you will do just fine ...

Congratulations once more...
Date: 6th December 2007
Time: 2.30am
Weight: 3.5kg




In addition, I would like to congratulate Kak Farah(Ummi Izzah), Kent (Mommy Nadiah) as well...I'm so happy for both of you...mmg musim boys gamaknya, rata2 semua boy:-D double happiness coz the three of you dah dpt sepasang... , not forgetting my childhood friend Ashiqin/Mek-congrats on the arrival of your baby girl-no.5, kami sebaya tp dia dah masuk no.5,respect betul...Insyallah kalo berkesempatan one sweet day nak melawat..tp tak tau biler.. Selamat Berpantang semua...

Update:
Congrats to Kak Wati on the arrival of Baby Yasmin
Congrats to Sherry on the arrival of Baby Rizq Ryan


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net