Happily Ever After...
Photobucket - Video and Image Hosting
By: mai n zaimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 17-May-2008 13:05 Email | Share | | Bookmark
Picnic @ Outing with Moon & Co

 
 
 
View all 68 photos...
Allo Mommies....lama dah tak upload...ni pics masa kuar picnic with Moon & Co...di satu weekend....tak ingat bila....masa tu masing2 x tau nak wat aper...so pi jln2 tepi tasik amik udara segar....Syasya sonok dpt main ngan Abg Isk & Baby Yaya....

Enjoy the pics....


Syasya & Mama yg sedang mkn crabstick

Baby Yaya @ buah hati terbaru Moon & Sutan

Uik Isk usik ke belai rambut Syasya tu?

budak comot mkn chipsmore..nampak tembam plak pipi dia time nih

Moon, Me & the kids...

one happy family....

Cayang Kakak Syasya...

Moon & Family

Phewitt..cam org becinta jek Moon & Sutan nih


Friday, 16-May-2008 03:56 Email | Share | | Bookmark
Imel's special day

 
 
 
View all 61 photos...
Gee invited us for small picnic to celebrate Imel's b'day....yg ni just a small one with close friends since the one yg Gee postpone tu will take some time sampai Atuk Imel's sihat....kita doakan semoga Atuk Imel's akan cepat sembuh, Amin!oops lgk satu ramai yg dtg semua berbadan dua.. Mas nampak sihat jek, me jek nampak besor....may be sbb pakai baju putih kot menyedapkan hati gitu to Nury, take good care of yourself

Thanks Gee for inviting Syasya & Co.

To darling Imels, Happy Birthday!!! semoga jadi anak2 yg solehah dan berjaya dunia akhirat...anak2 ko Gee ya amatlah comel, putih melepak kemerah-merahan...aku suka tgk kakak main2 ngan Syasya, bila Syasya jatuh dia siap tepuk/marah2 kat lantai konon2 marahlah buat Syasya jatuh


The princesses...Imelia & Imellyn-so adorable

Kakak Imelia

Cake cutting

The mommies...byk mak buyung nih....

Gee with Adik Imellyn



Me with Lyana


Saturday, 10-May-2008 03:25 Email | Share | | Bookmark
JB & Perak-Balik Kg...

Mama blk bwk ni...
frm Kak Muffy, Abg Firas & Abg Khalis
besornyer Mama...
View all 42 photos...
Kami balik kg baru2 ni, memula blk JB then blk Ipoh pulak....sbb dah lama tak menjenguk dorang kat kampung...Syasya dah rindu kat semua kat kg...blk JB tak lama, smpt jumpe Ayu jek kat balai bomba Larkin sambil mkn Kacang Pool...emm yummmy....gambo2 lain kat dlm camera Papa....oopss...

Blk Ipoh pon x pi maner, dok umah pi kenduri kat umah jiran...Syasya cam biasa asyik bekepit ngan Atok jek Nenek belikan Syasya b'day cake, celebrate ngan Atok n Opah....alamak gambo tu tak smpt uplod....to be continued....


Syasya kat Skudai, tu gambo Syasya yg comot ngan Aisy yg stylo..siap pakai beg lg tu....

Syasya kiss Aisy...Aisy plak yg shy2cat

Syasya with adik? tak tau nama, Syasya sesuai tema pengantin-pinky

2nd b'day celebration kat Ipoh-Opah/Atok belikan blueberry choc cake berulang2 Syasya nak tiup lilin

Balik jek dr Ipoh singgah Ikano, Syasya love the ride


Sunday, 27-Apr-2008 02:46 Email | Share | | Bookmark
2008 Secretaries Luncheon-mix entry

jw marriot
us with Ning-macik sblh tu cam marah jeK?
me with darling sister
View all 53 photos...
Oops kalini Mama Syasya nak enterframe, takdak gambo Syasya in this entry...this year mmg tak harap sgt dpt invitation sbb dah masuk HQ. Alhamdulillah kwn2 lama masih ingat utk ajak join sekali Secretaries Week celebration, ada gak yg x-division di HQ yg jemput utk join dorang sekali...org kata rezeki jgn ditolak musuh jgn dicari, thanks to Kak Z & Kak F sbb tak lupa saya..tapi mmg kelakar setiap kali pregnant sure kena time secretaries week nih...nak kata minat sgt dgn artis2 ni biasa jer, tapi kalo dah peluang didepan mata apa lagi...amiklah gambo.....thanks to my Boss yg permitted me to attend this luncheons....lgpon thinking that this year might be the last year I'm attending this celebration, tu yg rajinkan diri gak to attend...Insyallah kalau dpt, I will switch to another line soon....mmg jauh sgt dari secretarial field nih...I will definitely MISS this event nanti, kenalah sacrifice kan dlm dunia ni kita tak boley dpt semua yg kita nak, sometimes kena let go sikit...it's actually the hardest thing...doakan yang terbaik.


us at jw marriot KL- Ning Baizura

fullamak cun nyer Nasya nih, dia suh puji cincin Rafflesia nih..sabo jeklah...

us with Erra Fazira- Rafflesia Sec.Luncheon

Ni dgn artis yg Mai pon confuse namanyer, yg pasti ada Ekin-Mawi tu Rosma n etc..huhuuu

us with Gee-Rafflesia Sec.Luncheon

Kris Dayanti at Matrade

with Dayang at Federal-the best show n yummy food!

us with Amy Search-phewitttt, his voice superb-mmg down to earth, nampak dia dah byk berubah.

me with beloved friends~Ila & Sity-bumped into each other masa Kris luncheon

Emmm, conclusion nyer, i love Dayang show the most, dulu mmg tak bape minat, tapi pas pegi mmg suker sgt cara dia...lg satu fell in love with Amy Search..ahahahha taklah...tapi suker cara dia yg cool n nampak lain sgt...Alhamdulillah dia dah smpt berubah ke jln yg benar, smpt gak dia share kisah idup dia...suara dia mmg marvelleous ...


Thursday, 24-Apr-2008 20:45 Email | Share | | Bookmark
Happy 2nd Birthday, Sweetie Pie!

maner cake Syasya?
ni a gift from Syahmi & Co
nyanyi "Happy Birthday...."semangat betoi...
View all 31 photos...
Yesterday, after I came back from work/seminar...siap2 terus rushing pi umah Ila amik choc cake Syasya...sorry Mama sampai lambat coz kat KL jam teruk...sampai umah Ila tgk Syasya n Syahmi excited nak main toys sesama...tapi dah lmbt and Ila pon cam baru sampai dari opis...nak ajak kuar sekali pon dah kelam kabut, kami pon tak tau nak bwk Syasya celebrate kat maner...last2 kami pi KFC Jusco dpn umah ni and bwk dia tiup lilin sambil mkn sekeluarga...

Syasya mmg suka tiup lilin and potong kek, sambil nyanyi b'day song dia siap goyang n nari2....so cute, lupa Mama nak record kelakar pon ader, kami celebrate berempat jek ngan bibik sekali...biarlah org nak ckp aper, nak tengok ker...yg penting our lil' girl HAPPY!....insyallah ada rezeki kami ajak lah close friends bila dah pindah nanti

To Ila, Poek & Syahmi, thank u so much for the lovely Mickey + Minnie cake, Syasya love it...tgklah dia cara dia makan sampai comot2 kat umah tu...


Happy Birthday...lileks jek nyanyi b'day song ngan bersemangat, u go girl!!!

jom make a wish and blow the candles

eeeyah..semangat muka anak Mama potong kek

Syasya with Papa

Papa, Mama + B'day girl bibik yg amik gambo nih, masa ni Syasya pon x ready, belasah jeklah


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net