Happily Ever After...
Photobucket - Video and Image Hosting
By: mai n zaimi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 9-Jan-2009 18:42 Email | Share | | Bookmark
New Link-Combined FP with Hubby

Dear Beloved Friends...

FYI, from today onwards, you can view my FP-'Happily Ever After' via my hubby's FP since we've incorporated into 1 FP....kindly view it at http://zaimi79.fotopages.com/

Thanks...


Thursday, 30-Oct-2008 17:29 Email | Share | | Bookmark
Raya 2008-Ipoh

 
 
 
View all 69 photos...
Allo people...sowwy lama giler tak update FP, mcm2 sebab yg xdpt dielakkan....hopefully its not too late...Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin buat semua kwn2 FP.....miss you all...

Since this Raya, Mama Syasya & Aqil still dlm pantang masa raya baru nak cukup sebulan....mak tak bagi kemana2 jadik dok umah dan tunggu orang datang.....sedara mara even my Onyang pon dtg visit kami raya pertama aritu...thanks for visiting me....first time tak beraya kat Ulu Kenas Kuala Kangsar, x dpt rasa suasana kampung, bakar2 lemang tu...apapun Mama Syasya & Aqil ni pantang x bole makan yang bukan2, pakai baju raya tapi stocking still pakai....eehhehe

Anyway enjoy the raya pics...pic Syasya potong cake dan tiup lilin tu bukan arijadi dia...since my bro keje kat SR saje beli choc brownie dan my bro's friend tolong decorate, apa lagi...abih atie lah Syasya Arina, walopun ada adik takmo dia rasa neglected...memang manja kenmain ngan Atok, Opah, Pak Su, Pak Ngah, Ayah Lin dia...she's the centre of attention sbb dia cucu sulung pastu dia mmg dah bole bawak main...ehhehe suka buli orang...Aqil lak bangun tido and minum susu jek....hehehe













Saturday, 20-Sep-2008 11:37 Email | Share | | Bookmark
Backdated Entry-Mix Entry-b4 and after delivery

Mummy Isk & Mummy Syahmi
Fillanie & me
Miss u Ila!
View all 37 photos...
Pics ni masa sblom and selepas preggie, bekurun lama x download dari digicam ku itu....kat ipoh ni ada plak cable camera yg sama, so smptlah download...pic ni masa cuti sekolah sblom bersalin smpt lepak ngan Fillanie, Ila, Moon makan2 kat SR cyberjaya...best ooo lepak sampai penat makan tom yam in noodle soup lgk..huhuuu skang tgh pantang x ley mkn yg bukan2..huhuu...teringat brownies w vanilla ice cream tuh...

Ada gak few pictures of friends who visited me at home....thanks to all for the visit and gifts...miss you all! Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin


Fillanie w Me

Moon & Ila

Syasya with Ayah Lin at vistaria ( my bro)

Kakak Syasya Arina with Adik Aqil Wildan

Aqil tido sambil tongkat dagu

Aqil Wildan siap2 nak blk Ipoh yo yo what's up!

more pics at Zaimi's FP:- http://zaimi79.fotopages.com/


Wednesday, 3-Sep-2008 16:16 Email | Share | | Bookmark
Welcome Aqil Wildan..

 
 
 
View all 9 photos...
Alhamdulillah, semuanya dah selamat...thanks for the prayers n wishes...

Date: 3 Sept 08
Time: 9:13am
Weight: 2.9kg
Place of birth: DEMC, Sec. 9, Shah Alam


Quote:
Fz: thanks, ehhe slim habis? wait n c...
Moon: thanks for everything, for being there for me always...mmmuah...baby Aqil muka berubah2..cuti sampai thn dpn Moon? tak kot, kena naik sekolah seminggu dua sblom cuti akhir tahun
Filla: thanks Filla sbb dtg visit aku ngan baby Aqil...sampai gak ko kat umah baru aku tu, tapi x ley jamu apa2 sbb bln poser ehhe, raya nanti dtg ek?
Mas: takde rezki kita jumpe ek? aritu Mas nak dtg Mai baru jek blk Ipoh
Ina: thanks for the wish, A ah Mai tinggal kat Puchong, Puchong Perdana
Syima: thanks
Nury:Aritu pantang kat puchong 2 wks, pastu skrg dah ada kat Ipoh sampai Raya
Lenny: Lenny, mai doakan Lenny pon selamat n mudah melahirkan sure Alya pon dah x sabo tu.
Shamriza, Wada,Erin,Zz,Zie,Haida,Echa,Mama Danish & Dalila: Thank you everyone, sorry x smpt nak reply satu2 Syasya sibuk nak "press button"


Thursday, 31-Jul-2008 00:54 Email | Share | | Bookmark
Jom ke Genting....riang ria bersama geng CBJ2

papa & syasya
mama & syasya
kedai fav mama-lovely lace
View all 95 photos...
Allo semua….huhuu dah lama betoi menyepi dari FP world nih, nak komen FP kwn2 pon x sempat, harap semua maafkan saya ek...Maklumlah dah betukar ke alam lain nih…huhuu alam yg tiada connection ke Internet except waktu di rumah sahaja. Kat umah plak sibuk melayan Syasya yg semakin manja…kesian gak dia kan tak lama lgk dlm lebih kurang sebulan dah dpt adik so skrg mmg dia lah yg berkuasa , kalo Mama mengadap PC, dia sibuk tarik2 tangan Mama, "Jom Mama Jom"...ajak layan dia tgk TV, pastu kdg2 Mama ada gak keje kat umah wat lesson plan & etc.

Emm bagi yg bertanya camne alam perguruan? very challenging, cikgu sekarang byk tanggungjawab…tapi setakat ni insyallah masih mampu bertahan walopun sebenarnya dah sarat, penat gak naik turun tangga, harap2 mudah lah bersalin nanti…disebabkan Mama Syasya dah nak bersalin dapatlah sesi petang sbb sesi pagi bebudak nak PMR & SPM…sesi pagi budak2 form 1 & form 2, apa pun still byk masa for my family, that is more important...pagi rehat kat umah dulu...mandikan Syasya, lunch then dkt kol 12pm baru betolak pi sekolah....nanti dah pindah lagik dekat ngan umah...

Oops terciter panjang lak pasal alam baru tu…emm ni gambo2 masa pi Genting, tak smpt pi outdoor sbb Mama kena plak ganti cuti hari raya pada Hari Sabtu aritu, tapi tak ngajar pon ada akitiviti luar…ada jualan, persembahan dan sukan. Niat di hati dah lama dah nak pi release tension sblm dpt cikgu nih..tapi skrg baru berpeluang, dpt pi sekejap pon ok lah ke Genting…geng2 Papa pagi2 dah ke sana, dah main outdoor semua…tapi ok lah gak sbb Mama pon dah tak larat nak jalan byk2, cepat penat…so dpt pi indoor pon dah grateful, Syasya had fun walopun dah lwt mlm kat blk hotel tu dia sibuk carik channel cartoon n carik bibik n nak balik.. bsk bila dpt main n ride thomas/train & naik car terus lupa nak balik


Mama & Syasya at the indoor games Genting

Peace Everybody....

Sutan & Munira with their lovely Isk & Yaya

Papa, Mama + Syasya

Cheeky Syasya with Mama + red roses

Mama Syasya-35 weeks and 3 days pregnant-32 days to go~doakan semua selamat ek

My Cheeky Papa + Syasya

Moon + Me + Baby Yaya

Rombongan Che Kiah ke Genting..

relax jek Syasya layan naik keta ni sowang2, naik turun Menara Eiffel/Genting tu....Mama + Papa jek cuak dia nangis dah besor dah anak Papa & Mama nih, I'm proud of you...

thanks Moon, i love this shot (cilok dr FP Moon)

peyut ku yg bulat (thanks Moon-jadik model Moon kejap)

Thanks Moon for capturing these lovely pics of Syasya


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net